De service van retrogaming di Nintendo Switch Online, die zijn abonnees een selectie titels biedt die zijn verschenen NES e SNES, is bijgewerkt voor de maand februari met nieuwe titels ... maar de community is niet blij.

Zoals je kunt zien in de reacties onder de video, waarbij slechts twee titels voor beide consoles worden toegevoegd, Smash Tennis e Pop 'n TwinBee over titels voor SNES en Shadow of Ninja en Eliminator Boat Duel voor NES gesproken, de afwezigheid op het platform van andere dikke games zoals gadelijks (titel al beschikbaar in de SNES Classic Mini) en het gebrek aan consistentie van Nintendo zelf bij het bijwerken van de catalogus is niet iets dat de gemeenschap kan verwerken en is gevoeld met het enige beschikbare hulpmiddel: de afkeer. De videoverhouding is momenteel 7308 Ik vind het leuk tegen 11.190 Ik hou niet van.

Wat vind je ervan? Zal Nintendo de opname aanpassen met de volgende update en iedereen kunnen behagen?