De wereld van goden gerucht en lekken het is enorm en onzeker. Een enkele die op een bepaalde pagina op internet is geschreven, kan zich geheel verplaatsen gemeenschap van fans. De geruchten van vandaag Activision Blizzard en twee van zijn populairste franchises: Overwatch e Diablo.

Overwatch 2 miniatuurHet lijkt erop dat dat op de pagina staat LinkedIn sectie president Animatie en films van Blizzard Entertainment Nick Van Dyk geruchten zijn verschenen over verschillende nieuwe projecten, waaronder een animatieserie op basis van Overwatch en een anime op basis van Diablo, momenteel in pre-productie en bedoeld voor distributie via Netflix.

Wat betreft de serie op Overwatch, op dit moment zouden er geen verdere details zijn, maar volgens verschillende gebruikers wordt gedacht dat de stijl en serialisatie van deze laatste de modellen van Pixar e Marvel.