Geruchten bestaan ​​al bijna een jaar op de verfilming van Borderlands, een project waarvan Gearbox hij heeft nog niet veel gezegd, behalve sporadische details. Een recente tweet van Randy Pitchford hij lijkt echter de wateren te willen verplaatsen: de baas van het ontwikkelingsbedrijf heeft dat inderdaad onthuld Eli Roth, producent van Cabin Fever and Hostel, werd gekozen als regisseur voor de film. Een aankondiging die blijkbaar te vroeg arriveerde, gezien het feit dat het bericht snel werd verwijderd na publicatie. Zoek hieronder een screenshot voor het geval je het wilt bekijken.

Borderlands-film met Eli Roth

De tweet geeft ook aan dat op de 27e van deze maand, op de eerste dag van de PAX oosten, meer informatie over de film Borderlands zal worden gepresenteerd. Zullen we eindelijk een trailer zien? Misschien is het te vroeg om te zeggen, maar het kan niet worden uitgesloten dat Gearbox de golf van populariteit van videogamefilms wil berijden, bevestigd door het succes van het filmdebuut van sonisch.