Vanaf vandaag zijn de spelers van Crash Team Racing Nitro Gevoed zal de uitdagingen van de laatste Grand Prix voor de titel kunnen aangaan: Gasmoxia. Met het evenement in kwestie, zal veel nieuwe inhoud worden toegevoegd aan CTR, waaronder een nieuw circuit, een nieuw personage en veel nieuwe kart-modellen om te gebruiken.

Na te hebben besloten dat de aarde niet langer interessant voor hem is, daagde de kwaadaardige Nitros Oxide Crash en zijn team uit in een laatste epische uitdaging op zijn thuisplaneet in Gasmoxia Grand Prix! In deze race in giftige wolken, zullen spelers strijden op een nieuw en episch circuit in de atmosfeer van Gasmoxia, waar twee grote rivaliserende fastfoodbedrijven elkaar vechten voor dominantie van de planeet (en een sponsoring van de CTR TV). Nieuwe skins, karts, een arrogant nieuw personage om te ontgrendelen en een nieuwe baan om te veroveren, beschouwd als de meest technische ooit gebouwd in Crash Team Racing - spelers kunnen dit seizoen hun hand proberen op wilde races!

Met de komst van het achtste seizoen, CTR Nitro Fueled er zijn in totaal 40 nummers, 12 arena's en meer dan 50 personages. Benoeming daarom op 16:00 van de datum van vandaag om te profiteren van de nieuwe inhoud.