Het distributiebeleid van gratis games op Epic Games Store werpt vruchten af. na een echt rijke week, deze keer is het aan Assassin's Creed Syndicate.

We zijn zeven dagen geleden uit elkaar gegaan met het nieuws van Kingdome Come Deliverence kan worden gekocht voor 0,00 euro in de winkel van de makers van Fortnite. Na een week het Amerikaanse bedrijf verhoog de dosis biedt alle gamers een hoofdaflevering van de Ubisoft-serie. U kunt uw exemplaar van beveiligen Assassin's Creed Syndicate door naar de speciale pagina van de winkel.

Speel als Jacob Frye, een jonge en roekeloze moordenaar, en gebruik je vaardigheden om diegenen te helpen die overweldigd zijn door de vooruitgang van vooruitgang.
Verken Londen op het hoogtepunt van de industriële revolutie en ontmoet beroemde historische figuren.

Een geweldige kans voor haal een van de hoofdstukken op meest controversiële van de hele serie. Uitstekend voor degenen die het merk nog niet hebben benaderd, wachtend op de meer recente Origins en Odissey.