1500 GeForce Now-titels

Nvidia heeft dat aangekondigd 1500 titels komen aan op GeForce Now.

De beroemde hardwarefabrikant heeft aangekondigd dat de service tussen het gratis abonnement en het oprichterslidmaatschap al een miljoen abonnees heeft overschreden, inclusief een proefperiode van 90 dagen.

Tijdens zijn lange bètafase GeForce Now had ongeveer 300.000 gebruikers verzameld en zag zijn nummers duidelijk stijgen na de release van februari.

Nvidia heeft zijn service op twee verdiepingen gestructureerd: dat Gratis, met sessies die beperkt zijn tot een uur en zo Oprichters, waardoor deze beperking wordt geëlimineerd tegen de prijs van € 5,49 per maand.

Met de lancering van het betaalde plan had het bedrijf Santa Clara rekening gehouden met de mogelijkheid dat sommige uitgevers hadden besloten om hun titels uit de catalogus te verwijderen voor het einde van de proeffase, wat er eigenlijk gebeurde in het geval van Activision Blizzard.

"Als het einde van deze overgangsperiode nadert, zou het verwijderen van games uit de service moeten verdwijnen en zullen er elke week nieuwe games worden toegevoegd" zei Nvidia.

Het bedrijf heeft al gecommuniceerd hoe ze al bestaan 1500 titels klaar om op GeForce Now te landen en dat gebruikers in de toekomst veel content kunnen verwachten.

Onder deze valt Cyberpunk 2077 op, die bij de lancering al beschikbaar zal zijn op het Nvidia-platform.