Na de veelbewogen lancering van het model Vive Cosmos standaard opgetreden een korte tijd geleden, HTC heeft besloten de productlijn uit te breiden met drie nieuwe kijkers: Elite, Spelen e XR. Elk van hen is ontworpen voor een specifieke reeks spelers, van nieuwelingen tot echte fans van de VR-wereld, en heeft verschillende kenmerken (en prijs). Hier is de lijst met versies en hun eigenaardigheden:

 • Woont Cosmos Play - $ 500
  • Ontworpen voor beginners
  • 4 camera's voor inside-out tracking
  • Cosmos-controller

Cosmos Play leeft

 • Vive Cosmos - $ 700
  • Ontworpen voor liefhebbers
  • 6 camera's voor inside-out tracking
  • Cosmos-controller

Vive Cosmos

 • Woont Cosmos Elite - $ 900
  • Ontworpen voor hardcore gebruikers
  • SteamVR Tracking (inclusief twee basisstations)
  • Vive Wand-controller

Cosmos Elite leeft

 • Vive Cosmos XR - Prijs nog niet bekendgemaakt
  • Ontwikkelkit
  • Inside-out tracking (4 camera's + 2 pass-through HQ-camera's)
  •  Cosmos-controller

Cosmos XR leeft

Afgaande op de foto's lijkt het er bovendien op dat de Play-viewer geen geïntegreerd audiocompartiment heeft en dat u de 3.5 mm-jackpoort moet gebruiken om uw hoofdtelefoon aan te sluiten. Wat betreft de devkit, meer informatie hierover zal worden onthuld op GDC 2020 van maart.