Goed nieuws voor de eigenaars van de preview van Project xCloud su Android. Microsoft heeft de afgelopen uren een nieuw pakket titels aangekondigd dat aan de catalogus is toegevoegd. Het meest opmerkelijke is zeker Een plaagverhaal: onschuld, het puzzelavontuur van Asobo Studio-winnaar van de Best Narrative Award ai De Game Awards 2019. De titel spreekt van de reis van twee broers, Amicia en Hugo, terwijl ze de pest ontvluchten en een religieuze organisatie die de jongste wil vangen.

Naast dit werk zijn er nog vier geland op xCloud: steden Skylines, Reis naar de Savage Planet, Age of Wonders: Planetfall e Mudrunner. Over het algemeen is er een mooie verscheidenheid aan genres en vooral een goed aantal recente en interessante titels, die zeker zullen helpen groeien en de Microsoft-service verspreiden. We zijn benieuwd of het zal worden geïmplementeerd op Xbox-serie X, de next-gen console die dit jaar tijdens de kerstperiode aankomt. In de tussentijd dat we op verder nieuws wachten, wist je dat A Plague Tale: Innocence een vervolg?