Hoewel het helemaal geen enorm populaire titel is, zullen sommigen van jullie zich waarschijnlijk het geval van herinneren Toewijding, een suggestieve horror ontwikkeld door Rode Kaars Games. De titel had in feite een beetje ophef veroorzaakt door een slechte smaakverwijzing naar de president van China, Xi Jinping, die hem ertoe had gebracht volledig te zijn verwijderd uit Steam, hoewel deze bug met een patch was opgelost. Hoewel het nog nooit ergens is gepubliceerd, hebben de game en een ander werk van dezelfde ontwikkelaar onlangs een speciale aanbeveling.

Toewijding e Hechtenis, een 2D side-scroller die altijd door Red Candle Games is gemaakt, is toegevoegd aan de Harvard-Yenching bibliotheek, een belangrijke collectie die in 1928 is gemaakt om de meest verdienstelijke Aziatische artistieke werken te bewaren. De twee horrorfilms verdienden een plek dankzij de functie van sociale kritiek ze hebben gedaan, vertellen de donkere geschiedenis van Taiwan in de White Terror-periode en benadrukten de belangrijkste ongemakken van de bevolking. Vind hieronder het bericht van de ontwikkelaar, bedankt. Op dit moment is er geen nieuws over de terugkeer van Devotion on Steam, maar Detention is nog steeds beschikbaar voor geïnteresseerden - en er is ook een film bezig.