Nieuws komt naar voren Ruilkaartspel. Opstandig onweer wordt de nieuwe uitbreiding gewijd aan Zwaard en schild Pokémon. Veel nieuwe functies zijn aangekondigd, beginnend bij de inhoud, via de pre-distributie-evenementen tot de langverwachte lancering.

Een groot aantal recent ontdekte Pokémon in de Galar-regio debuteert bij de volgende uitbreiding van het Pokémon Trading Card Game, Sword and Shield - Rebel Roar, die op 1 mei wereldwijd wordt gepubliceerd door The Pokémon Company International.

Beschikbaar in uitbreidingspakketten, thematische decks, Outclass Trainer-sets en speciale collecties, Sword and Shield - Rebel Roar blijft nieuwe Pokémon-V en Pokémon-VMAX introduceren, waaronder Toxtricity-VMAX, op basis van Toxtricity in zijn Gigamax-videospelvorm Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Trainers kunnen ook de volgende kaarten in handen krijgen, die essentieel zijn voor hun verzameling van de Pokémon TCG:

  • 16 Pokémon-V inclusief Toxtricity-V, Dubwool-V, Boltund-V en Sandaconda-V, plus 14 volledige Pokémon-V
  • Zeven Pokémon-VMAX, inclusief de laatste evolutionaire stadia van Galar's opening Pokémon, evenals Copperajah-VMAX en Dragapult-VMAX
  • Meer dan 15 Trainerkaarten en vier volledige Help-kaarten
  • Vier nieuwe Special Energy-kaarten

de uitbreiding Sword and Shield - Rebel Roar zal ook beschikbaar zijn in CardDex van de GCC Pokémon, een app waarmee je door de kaarten van de serie kunt bladeren Zon en maan e Zwaard en schild.

Pokémon TCG-fans kunnen ook spelen Sword and Shield - Rebel Roar vóór de officiële publicatie door deel te nemen aan een van de vele prerelease-toernooien die van 18 tot 26 april plaatsvinden bij onafhankelijke winkeliers die deelnemen aan het initiatief.

Het scenario van de Trading Card Game gewijd aan pocketmonsters lijkt eindelijk het hart van de regio Galar te bereiken.