Een van de weinige keuzes die tijdens het Nintendo Wii U-tijdperk ter plaatse kwam, was de marketing van Amiibo. Mattel lijkt het nu te willen proberen door een speciale regel te produceren Minecraft Earth.

Deze beeldjes worden verkocht aan 5,00 dollar per stuk. Ze zullen worden genoemd Boost Mini's. Met dank aan hen NFC-technologie, net als de Nintendo-licentie, zullen getimede upgrades binnen de game worden ontgrendeld. deze opstarten kunnen spelers de tijd voor het bouwen van vandaag verkorten of de waarden van de statistieken verhogen. Conceptueel vergelijkbaar met Amiibo daarom, maar verschillend van inhoud: Minecraft Earth in feite zouden ze zijn inhoud gericht op faciliteren de game-ervaring, een situatie die lijnrecht tegenover de standbeelden van Mario & Co. stond, die erop gericht was het te verrijken (behalve in sommige gevallen) met objecten of verzamelobjecten, alleen in de omtrek.

Minecraft

We wachten op informatie voor mogelijke distributie op de website Italiaanse markt. We herinneren ons namelijk dat het Amerikaanse speelgoedbedrijf via licentie op ons grondgebied distribueert Giochi Preziosi.