Verzamelaars verheugen zich! Super zeldzame spellen heeft zeven nieuwe limited editions voor de Nintendo Switch aangekondigd die in de nabije toekomst zullen verschijnen.

Titels zijn Dandara: Trials of Fear Edition, SteamWorld Heist: Ultimate Edition, Darkwood, Freedom Finger, Mechstermination Force, The Sexy Brutale en Assault Android Cactus +.

We zijn verheugd om met @Longhathouse en @RawFury samen te werken om Dandara: Trials of Fear Edition in fysieke editie te publiceren. Het is een fantastisch metroidvania-platform en zal later dit jaar beschikbaar zijn.

Wij verwelkomen SteamWorldHeist: Ultimate Edition in de Super Rare Games-familie. Onze samenwerking met @ImageForm en @Thunderfullgames zal leiden tot de fysieke release van deze veelgeprezen turn-based shooter.

Bij SuperRare wordt het spookachtig wanneer we deze veelgeprezen horror uitbrengen. Voor Darkwood zullen we met @acidwizardstudio en @CrunchingKoalas werken aan wat onze engste publicatie zal zijn.

SHMUP-fans een geschenk voor jou! We werken samen met @widerightgames om een ​​fysieke versie van Freedom Finger te publiceren. Je kunt deze op muziek gebaseerde shooter niet missen met de deelname van @nolan_north en @TheJohnDiMaggio

Van de makers van Gunman Clive komt Mechstermination Force! Neem het op tegen enorme bazen alleen of in lokale samenwerking met vrienden. We werken samen met @BertilHorberg om u deze fysieke versie van de titel te bieden.

Samen met @TequilaWorks en @Cavalier_GS werken we eraan om u de fysieke versie van @SexyBrutale te bieden. Doe mee met deze eindeloze gemaskerde bal in dit puzzelspel vol intriges, zwarte humor en walgelijk spel.

Last but not least werken we samen met @witchbeamgames om Assault Android Cactus + in een fysieke versie te publiceren. Denk snel en schiet sneller. Spring in een leger van robots, transformerende niveaus en gigantische eindbazen.

De exacte data zijn nog niet bekendgemaakt. Alle spellen zullen beschikbaar zijn uitsluitend ter plaatse SuperRareGames.com.