Op een rustige plek II, vervolg op de onthulling van de horrorthriller van het laatste filmseizoen, arriveert in de bioscoop 16 april. In de nieuwe afbeeldingen van het tweede hoofdstuk, opnieuw geregisseerd door John Krasinski, laten we meer te weten komen over de invasie van de mysterieuze wezens die de planeet achtervolgen.

Synopsis: 

Na de laatste tragische gebeurtenissen moet de abt-familie (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) nu de terreur van de buitenwereld onder ogen zien terwijl ze hun strijd om te overleven voortzetten terwijl ze toch zwijgen. Ze worden gedwongen zich in het onbekende te wagen en zullen al snel beseffen dat wezens die geluid najagen niet de enige bedreigingen zijn die buiten het zandpad op de loer liggen.

Bedenk dat de film op 16 april in Italiaanse bioscopen aankomt.