Activision heeft nog niet bevestigd of een modus zal worden geïntroduceerd strijd koninklijk in Call of Duty: Modern Warfare, maar er zijn verschillende aanwijzingen en lekken over geweest. Deze omvatten een afbeelding die gewapende soldaten voorstelt die in een voertuig onder de woorden staan Call of Duty: Warzone, maakte het softwarehuis bijzonder boos. CoD-ontwikkelaars zijn gekomen om juridische stappen te ondernemen tegen Reddit, waar de afbeelding was verschenen, om de details te vernemen van het account dat het had geüpload.

de gebruiker Assyrisch241O had een link geplaatst in een thread genaamd: “Ik heb deze afbeelding online gevonden. Ik weet niet zeker wat het is. Mogelijk Battle Royale. " [Ik heb deze afbeelding online gevonden. Ik weet niet zeker wat het is. Misschien een Battle Royal]. De gebruiker zelf ging vervolgens over tot het verwijderen van het bericht en het account. Activision ook geïntimideerd Twitter om een ​​tweet over de afbeelding te verwijderen en een video van de Warzone-tutorial geplaatst door TheGamingRevolution op YouTube te laten verwijderen.

Vorig jaar Reddit werd in een vergelijkbare zaak door de Watchtower Society voor de rechter gebracht in proberen identiteit te ontdekken van een ex-Jehovah's Getuige-burger wiens functies auteursrechtelijk beschermd materiaal zouden bevatten. Een federale rechtbank oordeelde echter dat het eerste amendement de anonimiteit beschermt, zelfs in dergelijke gevallen. Het zal daarom zeer moeilijk zijn voor Activision om informatie te verkrijgen over de identiteit van de leaker.