In deze uren maken we zelfs hier in Italië gecompliceerde momenten door vanwege de coronavirus. Gelukkig zijn de alarmniveaus niet zo hoog als in China, waarin mensen zijn om fysieke activiteiten uit te voeren zonder het huis te kunnen verlaten uitgerust met Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch.

Volgens de reportage van SCMP, in deze uren is er een echte na boom op Chinese sociale netwerken waar gebruikers herstellen, bent u van plan de titel in kwestie te spelen. Wat is het probleem Ring Fit wordt niet rechtstreeks gedistribueerd in China. Om deze reden lijken de geïmporteerde distributeurs van videogames hier kennis van te hebben genomen door de prijs dramatisch te verhogen. Tot op heden zijn we gekomen 170 dollar Amerikanen voor een kopie van de titel. Ongeveer twee keer wat normaal zou worden verkocht.

Tenminste om het goede stuurwiel van Aziatische gamers te waarderen om fit te willen blijven, zelfs op ongelukkige momenten zoals deze. Wij geloven dat het altijd zo normaal mogelijk wil zijn het juiste medicijn.