Er komen twee verrassingen voor fans van De Mandalorian, de show door Disney + speelt zich af in de wereld van Star Wars. Het bedrijf heeft besloten een nieuwe look te geven twee spellen classics: De vrolijke chirurg e Moeite.

In het geval van de eerste game zal de hoofdrolspeler zijn Baby Yoda. gelukkig zul je niet gedwongen worden om de mascotte van de tv-serie te bedienen. Integendeel, met het klassieke pincet moet je een reeks voorwerpen terughalen die de kleine boef heeft weggegooid. In het Engels wordt het spel genoemd Bediening: Star Wars The Mandalorian Edition. 

De andere game die Hasbro heeft overgedaan op het thema van Star Wars is Moeite. In deze versie moeten spelers rond een planeet gaan met het doel om Baby Yoda te redden. Spelers kunnen personages uit de serie gebruiken, zoals Il Mandaloriano, Kuiil, IG-11 of Cara Dune.

Beide Operaties: Star Wars The Mandalorian Edition en Trouble: Star Wars The Mandalorian Edition zullen dit voorjaar beschikbaar zijn op Amazone.

De Mandalorianus heeft de discussie over de fans drastisch veranderd Star Wars. De serie deed ons de controverses van de laatste trilogie vergeten en werd zeer gewaardeerd. In het bijzonder richtte de genegenheid van het publiek zich op het Kind, een personage met de bijnaam Baby Yoda voor zijn uiterlijk.