Lupine CoronavirusDe release in de Italiaanse bioscopen van Lupin III - De eerste (Hier onze review) is officieel uitgesteld vanwege de coronavirus.

De film van Takashi yamazaki had in theaters moeten aankomen 27 februari maar vanwege de delicate situatie in Noord-Italië, Anime Factory heeft besloten de datum uit te stellen.

Onder de gezondheidsorders voor de beheersing van Coronavirus is er ook de sluiting van bioscopen in het gebied. Een maatregel die zeker, ondanks zichzelf, de theatrale release van Lupin III - The First zou hebben bestraft.

Hieronder het persbericht van Anime-fabriek.

"Wij informeren u dat, vanwege de situatie in ons land en de gezondheidsverordening die de sluiting van bioscopen in Noord-Italië vereist, de release van LUPINE III - DE EERSTE, gepland voor 27 februari, is uitgesteld .We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de nieuwe releasedatum. "