De maker van het bekende karakter van Paaien, Todd McFarlane, verraste fans van Mortal Kombat 11 met een onverwachte tweet. De man heeft inderdaad enkele afbeeldingen gepubliceerd die een action figure van de grimmige superheld, uitgerust met een zwaard en een dikke puntige laars, terwijl hij boven een onthoofde vijand staat. Met deze post heeft de cartoonist de komst onthuld van Spawn in het ondertekende vechtspel NetherRealm Studios, als een worstelaar DLC.

Alsof dat niet genoeg was, de officiële pagina Mortal Kombat 11 reageerde ook op de tweet met een bericht dat weinig ruimte laat voor de verbeelding: “Fantastisch beeldje? Absoluut! Klaar om te vechten? We zien het op 8/3, Todd ... ". En hiermee hebben we ook de mogelijke bevestiging van de releasedatum van Spawn, ingesteld op de8 maart 2020. We zijn er echter niet zeker van dat dit precies de release is: het zou in feite de tijd kunnen zijn waarop het zal komen officieel aangekondigd. De enige zekerheid is dat er niet veel tijd meer is voordat we de waarheid ontdekken, dus we klemmen onze tanden nog een paar dagen.

We herinneren ons ook dat, deze maand nog, de grappenmaker sloot zich aan bij het titeloverzicht als onderdeel van de Kombat-pakket.