Vandaag lijkt een buitengewoon gunstige dag voor de wereld van mod di The Witcher 3. In de laatste uren heeft ArmadilloMan hem trouwens bijgewerkt BetterMovement, die de fouten in de bewegingen van de personages corrigeert en ook de animaties van het spel corrigeert, waardoor de ervaring vloeiender wordt. Nu richten we onze aandacht echter op een andere auteur, Halk Hogan, die de lanceringsdatum voor onthulde The Witcher 3 HD Reworked Project 11.0, de nieuwe versie van de mod.

Voor degenen die het niet weten, het is er een complete bewerking van afbeeldingen en modellen van de bekende RPG-ondertekende CD Projekt RED, die beoogt te introduceren hoge resolutie textuur en in het algemeen kwaliteit en prestaties verbeteren van het spel, zonder echter de framerate te beïnvloeden. Als u de woorden niet vertrouwt, liet de auteur ook een voorbeeld zien van de wijzigingen in een video, die u hieronder vindt. De Witcher 3 HD Reworked Project 11.0 is beschikbaar vanaf 12 maart, maar u kunt de versie 10.0 als je de mod van tevoren wilt testen.