malgrado Bandai Namco bezit de rechten, althans in de distributie, van de meest uiteenlopende titels, de meest bijbehorende videogames zijn die gewijd aan merken gerelateerd aan Shonen Jump​ Naruto, drakenbal, One Peace, My Hero Accademia en vele anderen.

De General Manager van het Japanse bedrijf, Ryo Mito, onthulde tijdens een interview vrijgegeven voor de pagina's van VJump sommige ontwikkeling achtergrond van dergelijke spellen. Vandaag bieden we u een kort fragment:

"Ik heb gewerkt aan games voor veel Jump-series ( Saint Seiya, One Piece, MHA, Shaman King), en ook met de Dragon Ball-franchise. In totaal denk ik dat ik ongeveer 20 titels heb bereikt. Ons bedrijf heeft een "Jump Team", dat zich uitsluitend toelegt op de ontwikkeling die verband houdt met de referentiemerken. Aanvankelijk zaten we in de rol van Producer en toen we Dragon Ball Z: Burst Limit gingen laten zien aan de uitgever er was veel kritiek en we moesten het binnen 3 maanden opnieuw doen."Tenslotte voegt Mythe toe, "Ik blijf denken dat er nog steeds geen behoorlijk respect is voor onze titels, dus ik hoop dat door ze te blijven ontwikkelen, mensen blij zullen zijn met ons werk.. '

Bandai Namco zou daarom graag zien dat in de komende jaren de populariteit van de titels die aan zijn gewijd Shonen Jump merk kan eindelijk exploderen.