De divisie 2Op 3 maart Divisie 2 zal uitbreiden met de komst van de DLC "Warlords of New York" en om het evenement te vieren, Ubisoft gepubliceerd een korte geanimeerde short die spelers laat kennismaken met de nieuwe vijanden in New York.

In feite zullen de agenten worden opgeroepen om terug te keren naar de Big Apple om de beruchte onder ogen te zien Aaron Keener, eerste afvallige agent van de divisie, en zijn 4 luitenanten.

“New York, het theater van evenementen voor de eerste The Division, wordt bedreigd door een nieuwe, vreselijke, biochemische aanval. Terwijl de divisie in Washington bezig was, nam Aaron Keener, de voormalige afvallige agent van de divisie, de controle over Lower Manhattan en manipuleerde hij de facties van New York met de hulp van zijn gevaarlijke afvallige agenten. Terwijl het bedrijf voortbouwt op de as van de epidemie die tijdens Black Friday uitbrak, doen het tegelijkertijd, in de ogen van Keener, dezelfde ketens van autoriteiten die erop wogen. Gewapend met een nieuwe mutatie van het virus dat de wereld op zijn knieën heeft gebracht, is Keener van plan de samenleving van de grond af te bevrijden. Ondanks talloze bedreigingen zijn de prioriteiten van de divisie veranderd. Keener moet worden gestopt. De jacht is open ".

De uitbreiding zal een grote hoeveelheid veranderingen in de spelstructuur, het wapensysteem en het talentsysteem met zich meebrengen, evenals een nieuwe volledig open wereldkaart: Lower Manhattan.

Dit wordt voorafgegaan door een Gratis weekend: van 27 februari tot 2 maart kan Divisie 2 in de basisversie gratis worden gespeeld op pc, Xbox One en PS4.

Een belangrijke stimulans voor diegenen die nog steeds niet hebben besloten om al dan niet lid te worden van de SHD, wat gepaard gaat met de promotie die nog aan de gang is, waardoor de game alleen op alle platforms beschikbaar is 9,99 euro. Een aanbieding geldig tot de dag van vertrek Krijgsheren van New York.