Team17 Studios heeft eindelijk zijn volgende indie onthuld: Ageless, een op groei gebaseerd puzzelplatform dat eraan komt PC e Nintendo Switch, het debuutwerk van de ontwikkelaar Nog een Dream Studios.

In Ageless volgt de speler het verhaal van Kiara, een jonge vrouw met een zeldzaam magisch artefact. zijn arcoin feite bezit het de kracht van verander de leeftijd van vegetatie en dieren die het beïnvloedt, waardoor ze ouder worden of verjongen. De gameplay wisselt verkenningssecties af met enkele puzzels, en de sleutel tot doorgaan zal liggen in het optimaal gebruik van het wapen.

Zoals goede superheldenverhalen ons echter leren, komen grote verantwoordelijkheden van grote krachten. Kiara zal zich genoodzaakt zien een te betalen vreselijke prijs voor het gebruik van het artefact, dat duidelijk zal worden naarmate het plot vordert.

Zoek onder de advertentie trailer. Als u geïnteresseerd bent om erachter te komen meer informatie op Ageless, nodigen wij u uit om de te bezoeken officiële Steam-pagina. We nodigen u ook uit om anderen te ontdekken indie aangekondigd op Nintendo Switch.