Sneeuwstorm heeft aangekondigd dat het juist op deze uren mogelijk is toegang te krijgen tot het evenement gewijd aan Carnival 2020 op Overwatch. Fat Tuesday Challenge van Ashe, dit is de naam van het evenement dat tot 9 maart 2020 kan worden gespeeld. Dit geeft ons de mogelijkheid om enkele experimentele modi te spelen en verschillende beloningen te ontvangen.

Geniet van de kleine geneugten van het leven met Ashe's Shrove Tuesday Challenge, nu beschikbaar op Overwatch voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch!

Vanaf nu tot 9 maart kunnen spelers genieten van het feest en krijgen ze zes sprays, twee pictogrammen en de Episch model Shrove Tuesday voor Ashe (en BOB) voor in totaal negen nieuwe beloningen.

Inoltre, op Experimentele modus is beschikbaar op alle platforms. Lees hieronder voor meer informatie.

Ashe's Shrove Tuesday Challenge: Play and Get

Door te winnen in Quick Match, Competitive Match of Arcade krijg je nieuwe pictogrammen, een nieuwe spray en een nieuw episch model:

  • Win 3 spellen | 2 pictogrammen
  • Win 6 spellen | 1 nieuwe spray
  • Win 9 spellen | Epic Model Shrove Tuesday voor Ashe (en BOB)

Ashe's Shrove Tuesday Challenge: kijk en krijg

Kijk naar de Twitch-streamer voor, tijdens of na wedstrijden om andere cosmetische items van Ashe en BOB te ontgrendelen. Tot 9 maart kun je, door af te stemmen op de kanalen van de deelnemende streamers, maximaal vijf sprays krijgen van de Shrove Tuesday-uitdaging van Ashe!

  • Kijk voor 2-uren | 1 nieuwe spray
  • Kijk voor 4-uren | 2 nieuwe sprays
  • Kijk voor 6-uren | 2 nieuwe sprays

Experimentele modus

In de experimentele modus kan het Overwatch-team de belangrijkste wijzigingen in de speldynamiek testen, vergelijkbaar met hoe inhoudsupdates worden getest op de Public Test Realm (PTR), met het verschil dat ze nu worden getest in de live game voor PC en console. In tegenstelling tot PTR wordt de voortgang in de experimentele modus bijgehouden op uw account. De publicatie in de andere spelmodi van de inhoud die in de experimentele modus is geïmplementeerd, is niet gegarandeerd.

De eerste test van de experimentele modus zal zich concentreren op Drievoudige aanvalsheld, die de basisrollen van een formatie in een tank zet, drie aanvalshelden en twee ondersteuningshelden. Spelers kunnen "Triple Attack Hero" voor een beperkte periode uitproberen.

Probeer je ook het nieuwe Ashe-kostuum te krijgen? Of vind je het leuk om de experimentele modi te spelen?