De naam van de nieuwe Battle Royale-modus van Call of Duty Modern Warfare, Or Warzone, betekent letterlijk "oorlogsgebied" en is een perfecte samenvatting van de laatste gebeurtenissen met betrekking tot de titel. onder gerucht e juridische procedures, Activision vecht een echte strijd om te proberen de verspreiding van informatie over aankomend nieuws te voorkomen, die momenteel nog op een officiële aankondiging wacht.

Dat gezegd hebbende, lijkt het er echter op dat Infinity Ward ons via goden enkele aanwijzingen over Warzone probeert te geven zeer kleine teasers. De nieuwste kaart geïntroduceerd in Call of Duty Modern Warfare, Bazaar, bevat in feite een dettaglio behoorlijk belangrijk: een witte kaart met de datum 03/03 ernaast geschreven. Aangezien we op het punt staan ​​in te voeren wat herhaaldelijk het startvenster van de nieuwe modus wordt genoemd, is het eenvoudig om een ​​verbinding te maken tussen de aangegeven nummers en de mogelijke release datum.

De ontwikkelaar probeert ons te vertellen dat het Battle Royale beschikbaar zal zijn vanaf 3 maart? Om daar achter te komen, kunnen we alleen wachten op de volgende aankondiging, die volgens geruchten niet lang zou moeten duren.