haardplaat is bijgewerkt met patch 16.4. Tenslotte wordt het in het door Blizzard ontwikkelde kaartspel ingevoegd Dragon type. Ook veel nieuwe functies met nieuwe minions en nieuwe helden klaar voor gebruik.

Draken komen naar de Slag om Hearthstone! Galakrond en Reno Jackson, die onlangs de twee geschubde vleugels voor het eerst ontvouwde als Renogos in Galakrond's Awakening, zal zich bij de oorspronkelijke vijf Aspects of Dragons voegen als nieuwe helden.

Het type Dragon minion is ook toegevoegd. Van de 18 nieuwe volgelingen die voet aan wal zetten in Battle, zullen er 12 Dragons zijn, en op twee na zijn ze allemaal nog nooit eerder in Hearthstone gezien en zijn ze exclusief voor Battle-modus.

Bovendien zijn Twitch Drops beschikbaar van 26 februari om 20:00 uur CET tot 1 maart om 02:00 uur CET. Als je in totaal drie uur live kijkt op een Hearthstone-stream op Twitch, krijg je een Descent of Dragons-kaartpakket. Door het evenement in totaal zes uur te blijven volgen, krijg je nog een pakket. De totale tijd die je hebt besteed aan het bekijken van streams in de Hearthstone-categorie, zolang je Battle.net- en Twitch-accounts verwant.

Ga naar de voor meer informatie over de nieuwe minion-kaarten en de twee nieuwe helden die zijn toegevoegd officiële blog opgedragen aan haardplaat.