Il Japans rollenspel het is nu een soort videogame die, in de pc en vooral in de console, steeds meer lijkt te zijn gekoppeld aan een nichemarkt, of in ieder geval met een prominentie die niet vergelijkbaar is met wat er 15/20 jaar geleden is gebeurd. Gelukkig de mobiele markt het is bloeiende grond voor dit soort productie e RPG Luikse draak, ontwikkeld door KEMCO, draagt ​​bij aan de lange lijst.

The Evil Dragon. Een prinses wiens vader werd vermoord en die nu het koninkrijk moet leiden. Een jonge man die, als hij van een berg valt, zijn geheugen heeft verloren. Om de dreiging van de draak te weerstaan, gingen de jongeman en de prinses op avontuur op zoek naar de gereedschappen van de draak van de drie helden.

Vernietig hordes naderende vijanden!

Verpletter de zwermen vijanden die verschijnen. Met Unison, veroorzaakt door banden tussen bondgenoten, kun je enorme schade aanrichten!

Zoek naar de zwakke punten van de vijanden!

Vijanden hebben zwakke punten. Je kunt een voordeel behalen door de Mind Markers van de vijand te verminderen! Met de items die je tijdens het avontuur van de bazen kunt krijgen, wordt zelfs het vermijden van aanvallen mogelijk!

Gebruik Hekserij om vaardigheden te leren!

Door de Sorceries te verzamelen, die je in de strijd kunt krijgen, kun je de personages de vaardigheden laten leren zoals je wilt. Misschien kun je ze zelfs in een oogwenk krachtige vaardigheden laten leren!

Maak krachtige wapens!

Combineer materialen om krachtige wapens en bepantsering te maken! Maak uw krachtige apparatuur met behulp van de toegepaste effecten!

Voltooi de Monpletes om items te krijgen!

Verslagen monsters worden geregistreerd in de monstergids, Monpletes! Met sommige monsters, hoe meer je verslaat, hoe beter het item dat je kunt winnen.

Pittige gevechten met Auto Battle

De game biedt de keuze van gevechtsnelheid en automatische gevechten, waarin de personages handelen volgens vooraf ingestelde tactieken, waardoor de levels eenvoudig zijn!

Meerdere eindes

Afhankelijk van het vertrouwen tussen de bondgenoten en enkele speciale voorwaarden, kan het einde veranderen

RPG Luikse draak is nu beschikbaar op apparaten Android en iOS, respectievelijk bij 8,99 euro en 7,99 euro.