Frictional Games, ontwikkelaar van de bekende horror-titels Geheugenverlies e SOMA, heeft eindelijk besloten om enkele details over zijn volgende spel te onthullen. In de laatste uren is een korte en cryptische publicatie gepubliceerd teaser genaamd "Ik ben Tasi", waarin een mysterieus persoon door een gaat wildernis zichzelf de zin herhalend waaruit de titel bestaat. Wie ze ook is, ze probeert 'iemand' te vinden en staat voor een persoon grot, waaruit een blauwachtig licht komt. Hier is de video.

Maar daar stopt de informatie niet. Sommige dataminers hebben zich verdiept in de paginacode en hebben een ontdekt een andere video niet vermeld, die een audiotrack bevat. Volgens wat naar voren kwam, zou de setting van het spel op een of andere manier gerelateerd moeten zijn aan het oude Egypte en drievoudige kroon van Atef, een artefact gekoppeld aan wedergeboorte. Er zijn ook verwijzingen naar een experiment ging "gedeeltelijk goed" en naar een gevormd symbool occhio.

Al deze aanwijzingen geven ons al een algemeen idee van wat de het instellen van van de nieuwe game, die de makers van Amnesia momenteel ontwikkelen. Het uitgangspunt is absoluut interessant en we zijn benieuwd om er meer over te weten te komen.