Sindsdien hebben we nu volledige koorts Animal Crossing. Vanaf PAX Oost 2020 komen ze aan nieuwe details over het spel, als een personalisatie van de NookPhone en nieuwe vissen.

Van de nieuwe geopenbaarde video-inhoud, waarvoor onze dank USGamer e GameXplain, is gebleken dat spelers verschillende nieuwe functies en inhoud in de titel hebben. Allereerst is er de mogelijkheid om te kopen aangepaste covers voor je telefoon, deurmatten te plaatsen in uw huis en andere objecten zoals leggings en tassen.

Bovendien is de zeeschildpadden zoals vis. Altijd in het veld mariene, ontvang je doe-het-zelf-patronen via i gebottelde berichten, die daarom ook opnieuw wordt geïntroduceerd in Animal Crossing: New Horizon.

Tot slot noemen we de nieuwe functionaliteit misschien het meest interessant voor de meest ervaren spelers. De camera kan ook worden aangepast in buitenruimtes, en stelt dus voor de meest nostalgische een voor visueel vergelijkbaar met die van de eerste titel van de saga. Hoeveel van jullie hebben de originele Nintendo GameCube-titel gespeeld?