De door fans gemaakte remaster van een van de mooiste momenten van World of Warcraft

Een prachtig werk, vrucht van de passie van sommige fans, vernieuwde de death scene van Arthas

0

Tien jaar zijn verstreken sinds de spelers van Wereld of Warcraft ze zijn opgeroepen om aan te vallen Icecrown om de Lich Arthas een voor een te verslaan. De sluitende film van die uitbreiding, Wrath of the Lich King, is absoluut een impactfilm, maar de grafische afbeeldingen worden ouder. Niets dat bijzonder gepassioneerde fans niet konden oplossen.

Blizzard had gedaan wat ze kon met de tools die in 2009 beschikbaar waren, maar die primitieve modellen met onbeweeglijk haar en geen uitdrukkingen deden geen recht aan het moment dat Arthas de kroon aan zijn opvolger doorbracht. Maar het werk van centraal, met de hulp van MasterVertex voor de animaties, heeft Dedrich voor het 3D-gedeelte en het projectmanagement van Kayes de oorspronkelijke film nieuw leven ingeblazen.

World of Warcraft
Hier is een scène uit de originele film
World of Warcraft
En zo ziet het eruit in remastered

De verlichting is dynamischer, de uitdrukkingen zijn meer menselijk, en in het algemeen de livoor van Pivotal was fantastisch. De passie die deze fans in het project hebben gestoken, is duidelijk, zoals ook blijkt uit de beschrijving van de video op YouTube.

“Wrath of The Lich King was de eerste uitbreiding die we volledig speelden en tegelijkertijd de laatste kans om opnieuw in contact te komen met de gebeurtenissen van Warcraft III. Hier hebben we veel van onze vrienden ontmoet, waar we de spanning van invallen en PVP hebben ervaren en waar we het bittere einde van Arthas 'verhaal zagen. Een decennium is verstreken en onze ervaring met WoW loopt ten einde, maar dit blijft een van de herinneringen waar we het meest van houden. Wij geloven dat er geen betere manier is om de tijd die we aan WoW hebben besteed te onthouden en te waarderen dan met de film die die uitbreiding heeft afgesloten. "