Met het succes van recente transposities zoals Detective Pikachu e sonisch, het idee om een film gebaseerd op Monster Hunter lijkt zeker een briljante gimmick te zijn. Hoewel het niet echt het middelpunt van de aandacht is, ook gezien het feit dat de teaser dateert van 8 maanden geleden, we kennen nu de release datum in theaters en we kunnen binnenkort enkele trailers of meer details over de film verwachten.

Het langverwachte materiaal kon pas morgen worden getoond, ter gelegenheid van de PAX East 2020. De beurs wordt gebruikt om de Monster Hunter-film te promoten en, als bonus, ontvangen alle deelnemers er een een paar posters. De laatste show Tony Jaa e Milla Jovovich, de hoofdrolspelers van het verhaal, terwijl ze de wapens met een uiterst trouw ontwerp aan de Capcom-franchise. Sommigen van jullie kennen die van hen misschien wel naam: waarom probeer je niet te raden?

Monster Hunter Monster Hunter

Monster Hunter zal worden uitgebracht in de theaters op 4 september 2020.