Rockstar Games het is niet gebruikelijk om voorafgaand aan de lancering te anticiperen op games via aanwijzingen of teasers, maar deze keer zou de verbinding veel duidelijker kunnen zijn dan normaal. De uitgever heeft inderdaad zijn eigen bijgewerkt plaats door enkele afbeeldingen te plaatsen, waaronder een groot reclamebord bedekt met miniaturen van het bedrijfslogo. Door het oog te scherpen, kun je er een paar lezen mysterieuze berichten verspreid op de achtergrond, waarop stond:

"Dromen doden, hoop vermoorden, de rechtvaardigen bevechten, de zwakken pesten. Waarom vertel je me niet wat er mis is gegaan? '

Dit is zeker geen positieve of promotionele bevestiging, en zou verwijzingen naar kunnen zijn volgende titel in uitvoering bij Rockstar Games. Gezien de vele verwijzingen naar geweld, beweren velen dat dit de verwachte is Grand Theft Auto VI, maar wat de nieuwsgierigheid van de fans opwekte, is de formulering "de zwakke pesten".

Sinds 2009 proberen veel geruchten en vermeende lekken de komst van te voorspellen Bully 2, The vervolg geannuleerd van het open-wereldavontuur dat op PlayStation 2 is gepubliceerd. Aangezien de uitgever nooit zonder reden een zin als "de zwakken onderdrukken" zou gebruiken, begint de hoop weer op te duiken. We weten echter dat bijna alle ganggeruchten die in het verleden zijn opgekomen snel zijn geweest ontkenningen, en dit zou nog een soortgelijk geval kunnen zijn.

Rockstar Games