GDC 2020La GDC 2020 is officieel uitgesteld.

De conferentieorganisatie heeft dit zelf aangekondigd met een bericht op zijn officiële website.

“Na een serie nauw overleg met onze partners in de gaming-entertainmentindustrie en met de gemeenschap over de hele wereld, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de Game Developers Conference uit te stellen die gepland staat voor maart. We hebben het afgelopen jaar samen met onze adviseurs, sprekers, exposanten en evenementpartners de voorbereiding voorbereid en zijn erg teleurgesteld en betreuren het dat we u deze keer niet kunnen ontvangen. We willen onze klanten en partners bedanken voor hun ondersteuning, vergelijkingen en aanmoediging. Zoals iedereen ons eraan heeft herinnerd, gebeuren er geweldige dingen wanneer de community lid wordt en in contact komt met de GDC. Om deze reden hebben we de intentie om deze zomer een GDC-evenement te houden. We zullen samen met onze partners de details bepalen en meer informatie over onze plannen delen in de komende weken. "

De GDC 2020 was oorspronkelijk gepland voor 16-20 maart en zou worden gehouden in San Francisco, Californië, maar de vele afwijkingen die de afgelopen dagen zijn geregistreerd, had het soepele verloop van de conferentie in twijfel getrokken.

Nu is de ambtenaar echter gearriveerd: lhet is uitgesteld tot GDC 2020 en zal waarschijnlijk worden verplaatst naar de volgende zomer.