The Witcher Seizoen 2Kim Bodnia, acteur bekend van het spelen van Konstatin in Eve doden, wordt Vesemir in de Seizoen 2 van The Witcher.

Vesemir is de leraar van Geralt en de oudste en krachtigste van de heksen, overlevenden van het bloedbad van Kaer Morhen.

"Ik ben verheugd Kim Bodnia te mogen verwelkomen in de cast van The Witcher" zei de showrunner Lauren Schmidt Hissrich "Ik bewonderde zijn unieke talent op shows als Killing Eve en The Bridge en ik kan niet wachten om zijn kracht, zijn vasthoudendheid en zijn ijver aan het Vesemir-personage te brengen, dat een integraal onderdeel van het volgende seizoen zal zijn".

Het Vesemir-personage zal onder andere ook de hoofdrol spelen in een geanimeerde film op hem The Witcher: Nachtmerrie van de Wolf.

Daarom vervaagt de mogelijkheid om te zien Mark Hamill de rol spelen van Geralt van Rivia's meester in seizoen 2 van The Witcher, zoals de afgelopen weken vaak werd verteld, oude geruchten daterend uit 2018.