Vanaf de vroege ontwikkelingsperioden en tot na de lancering hebben de ontwikkelaars van Dreams ze wilden altijd al dat hun titel spelers helpt zich uit te drukken en hun dromen vorm te geven. Media Molecule is op het punt gekomen om Sony overeenkomsten voor te stellen om de ervaringen van gebruikers op de markt te brengen, een doel dat nog moet worden gerealiseerd. Maar indirect, is het team er gedeeltelijk in geslaagd deze visie realiseren.

Nu een groot aantal spelers dankzij hun games de hoogten van Dreams hebben weten te beklimmen, hebben sommigen gemeld dat ze gecontacteerd door bedrijven en ontwikkelaars. De tool slaagt er daarom in om jonge makers te helpen werk en verkooppunten in de industrie te vinden, iets magisch en waarschijnlijk ondenkbaar, zelfs voor degenen die Media Molecule altijd in hun project hebben ondersteund.

De titel is exclusief beschikbaar op PlayStation 4. Als u onze mening hierover wilt horen, kijk dan ook eens bij recensie.