Met coronavirus in omloop lijden veel evenementen in de wereld van videogames aan vertragingen of bijkomende schade, zelfs behoorlijk zwaar. Het meest flagrante geval is dat van GDC, uitgesteld door de organisatie na talloze uitgevers, waaronder Sony e Microsoft, hun deelname geannuleerd uit angst voor ziekte. Hoewel er nog een paar maanden te gaan zijn, heeft de huidige situatie alle fans bezorgd gemaakt over deE3 2020, een van de belangrijkste evenementen van het jaar.

Gelukkig een mededeling van ESA bevestigd dat er geen annuleringen of vertragingen zullen plaatsvinden en alles zal het normale schema volgen. In ieder geval zal het team alles blijven volgen om ervoor te zorgen dat de gezondheid van de deelnemers en exposanten niet in gevaar wordt gebracht.

Tot nader order kunnen we er daarom in ieder geval zeker van zijn dat we de E3 van juni niet missen, een evenement dat belooft vol te staan ​​met aankondigingen en details over de volgende generatie videogame.