In de afgelopen dagen heeft het team van Kojima Productions is het plezier van het plagen van fans met een reeks cryptische berichten en toespelingen van verschillende typen, waarbij wordt geprofiteerd van de berichten op sociaal om aanwijzingen naar de toekomst te werpen - denk je. Een aankondiging kwam eigenlijk pas vandaag: de release datum van de pc-versie van Death Stranding, de laatste odyssee van Hideo Kojima.

Er lijkt echter ook iets anders aan de hand te zijn voor deze maand. Nog een tweet de auteur, altijd gedateerd vandaag, leest in feite het schrijven "maart" vergezeld van de foto van een kalender aan de muur hangen. Tenzij de meester ons gewoon zijn prachtige nieuwe poster wil laten zien, zou de afbeelding kunnen aangeven dat Kojima Productions in gedachten heeft iets onthullen in de komende dagen.

Het zou het spook nieuwe hoofdstuk van kunnen zijn Silent Hill waar de laatste tijd veel over is gesproken? Dat lijkt het, te oordelen naar alle anderen aanwijzingen achtergelaten door de vader van Death Stranding en zijn medewerkers. We wachten erop om erachter te komen wat koken is, of het een groot nieuws of een triviale grap is.