Er is geen kwaad, het werk van de Iraanse directeur veroordeeld tot huisarrest vanwege zijn burgerlijke en politieke inzet, de Jury veroverd onder voorzitterschap van Jeremy Irons die de prijs met groot enthousiasme en het publiek van de 70e Berlinale wie verwelkomde de officiële vertoning met emotie en eindeloos applaus.

Er is geen kwaad door de Iraanse regisseur Mohammad Rasolouf winnaar in Berlijn met de Gouden Beer voor de beste film, zal met Satine Film in Italiaanse bioscopen verschijnen.

De film is een drama verdeeld in vier acts die vraagtekens plaatsen bij de moeilijkheid om individuele vrijheid uit te drukken in situaties die als gedwongen worden opgelegd en waar geen keuze is.

"Een beschermend en diepgaand werk - verklaart Claudia Bedogni, eigenaar van Satine Film - dat ons tegen de achtergrond van het drama van het Iraanse volk doet nadenken over universele morele dilemma's en over de verantwoordelijkheid voor onze keuzes". Een werk dat we erg trots zijn te hebben verworven en binnenkort bekend te maken aan het Italiaanse publiek ".