Naar Ash"Accepteer je de dood? Of ben je er bang voor? ". Dit is het hoofdthema van Naar Ash, nieuwe titel als cadeau op het digitale platform Indiegala.

To Ash is een RPG genaamd "old-school" maar met een bepaalde functie: naarmate je verder komt in het spel, word je zwakker in plaats van sterker.

Onze hoofdpersoon is inderdaad demitri, avonturier die al het einde van zijn reis heeft bereikt en om deze reden al een krachtige jager is. Maar het verhaal van iedereen, vroeg of laat, moet eindigen.

Het thema van het spel is daarom de dood en de acceptatie ervan. Met een onderwerp geschreven door een therapeut presenteert To Ash zichzelf als een zeer atypische verhalende RPG en met een bijzonder diepgaande boodschap.

Het zal mogelijk zijn om het spel in twee modi onder ogen te zien: één Volledige ervaring met variabele duur van 6-10 uur en één Avontuur modus die de afwezigheid van gevechten en strategie zal zien, met behoud van het verhalende deel, verkenning en puzzels van het spel. De duur van deze laatste is tussen 3 en 5 uur.

Dit type structuur is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel veteranen van het genre als nieuwkomers die alleen van de geschiedenis willen genieten.

Naar Ash, zoals vermeld, het is al gratis te downloaden op het Indiegala-platform.