Op dit punt kunnen we gerust zeggen dat Sony van plan is een film over te maken Niet in kaart gebracht vervloekt zijn. In navolging van de zeker niet gelukkige traditie van filmische transposities van videogames, arriveerde het project in 11 jaar om het te veranderen zevende regisseur.

De verantwoordelijkheid nemen voor het voltooien van het project zal zijn Ruben Fleischer, voormalig directeur van Zombieland en Venom. De Amerikaanse regisseur volgt Travis Knight op, die de film in december verliet. Zijn naam draagt ​​bij aan de lange lijst met regisseurs die het project sinds 2009 hebben verlaten. Van Shawn Levy (One Night in the Museum) tot Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), via Seth Gordon, Neil Burger en David O Russell.

Ondanks de constante veranderingen in de regisseur, Tom Holland blijft de tolk van de jonge Nathan Drake ook onder Fleischer, terwijl Mark Wahlberg, die in een schets van de film de hoofdrolspeler zou zijn, zal zijn mentor Sully spelen. Bovendien zullen de schrijvers nog steeds Art Marcum en Matt Holloway zijn.

In plaats daarvan komt er een nieuwe toevoeging aan de cast van de Uncharted-film Antonio Banderas, die zich bij Sophia Ali en Tati Gabrielle voegt om het tot nu toe onthulde deel van de cast te voltooien.

Het is niet verwonderlijk gezien de constante veranderingen van regisseur dat de film was uitgesteld van december 2020 tot Maart 2021.