League of LegendsRiot Games heeft de sluiting van aangekondigd Boards, gemeenschap ontmoetingsplaats die enkele jaren geleden hij had de structuur van het officiële forum opnieuw ontworpen waardoor het meer op een League of Legends subreddit leek.

Vanwege een "Aanzienlijke afname van interesse", Riot heeft besloten de service uit te verwijderen Maart 9.

“Vanaf 9 maart sluiten we League of Legends Boards. We weten dat sommigen van jullie het regelmatig hebben gebruikt, dus we hebben deze beslissing niet lichtvaardig genomen. Hoe dan ook, nadat we hadden ontdekt hoeveel van jullie daadwerkelijk Boards gebruikten, werd het duidelijk dat de populariteit van het platform en de service aanzienlijk was gedaald. Zowel spelers als Rioters zijn verhuisd naar andere discussieplatforms zoals Reddit en Discord, waardoor Boards dunbevolkt zijn gebleven. " Riot zei in een officiële verklaring.

Zodat we gebruikers de mogelijkheid kunnen geven om alles op te slaan dat voor hen interessant is, Borden gaan vanaf 9 maart in de alleen-lezen modus, toegankelijk blijven.

De volgende week zal echter permanent offline gaan en voor altijd verdwijnen van de officiële website van League of Legends.

Het is merkwaardig op te merken dat de aankondiging van Riot Games geen grote reacties op Boards heeft teweeggebracht, op de een of andere manier die de beslissing van de uitgever om de dienst te staken legitimeerde.