Konami maakte dat vandaag bekend Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution, wordt de titel van het ruilkaartspel exclusief digitaal uitgebracht in de PlayStation Store, Microsoft Store en Steam vanaf 24 maart tegen de prijs van € 39.99.

Duelists die de Nintendo Switch-versie van de game hebben, eerder uitgebracht, kunnen vanaf 24 maart alle nieuwe content gratis downloaden.

Gebaseerd op het ruilkaartspel, Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution stelt duellisten in staat om hun decks te maken en aan te passen met een selectie van meer dan 10.000 kaarten, de grootste hoeveelheid ooit verschenen in een merkspecifieke videogame, om de ultieme game-ervaring te creëren voor gamers van elk niveau en voor iedereen degenen die de animatieserie Yu-Gi-Oh! kennen Met deze videogame kun je meer dan 20 jaar Yu-Gi-Oh herbeleven! en bevat enkele van de meest memorabele verhalen uit de tv-show.

Hieronder vindt u een lijst met de belangrijkste kenmerken van Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution:

  • De duelleringstrategieën worden nog spannender dankzij de aanwezigheid van 900 gloednieuwe kaarten, voor een totaal van meer dan 10,000 Yu-Gi-Oh! HANDEL KAARTSPEL!
  • Nieuwe personages van Yu-Gi-Oh! VRAINS nemen deel aan de strijd waaronder Varis, Emma, ​​Lightning en nog veel meer!
  • Nieuwe duels en nieuwe verhalen uit de animatieserie Yu-Gi-Oh! VRAINS
  • Alle originele inhoud en inhoud van Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist, evenals alle updates na de lancering, zullen worden opgenomen in de PlayStation 4, Xbox One en Steam-versies van Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duel: Link Evolution.