De Amazon-serie gewijd aan "The Lord of the Rings" krijgt langzaam vorm. Vandaag de aanwezigheid van Maxim Baldry in het gips.

De Britse acteur zal een centrale rol spelen in de serie (waarvan we ons herinneren dat deze tijdens de Tweede tijdperk van Midden-aarde) maar er kwamen geen verdere details naar voren. Maxim Baldy zal naast de reeds bevestigde acteurs gaan:

 • Joseph Mawle
 • Tyroe Mhafidin
 • Sophia Nomvete
 • Megan Richards
 • Dylan Smith
 • Charlie Vickers
 • Daniel Weyman
 • Owain Arthur
 • Nazanin Boniadi
 • Tom Budge
 • Morfydd Clark
 • Ismael Cruz Córdova
 • Ema Horvath
 • Markella Kavenagh.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings zal beschikbaar zijn op Amazon Prime Video in 2021 en zal bestaan ​​uit 8/10 afleveringen van ongeveer 50 minuten elkook het tweede seizoen zou al bevestigd zijn.