Er zijn nog maar een paar dagen over voor de lancering van het nieuwe seizoen van Destiny 2, Seizoen van de Onbevreesde.

... met de komst van seizoen 10 van Destiny 2, de Seizoen van de Onbevreesde, die op 10 maart om 19.00 uur wordt gelanceerd, heeft Bungie ook een speciale infographic beschikbaar gesteld met de evenementenkalender.

Destiny 2 Season of the Intrepid

Dankzij deze infographic zijn we daarom op de hoogte van de evenementen gewijd aan Destiny 2 tot ongeveer half mei. veel nieuwe inhoud en veel nieuwe activiteiten, zoals The Trials of Osiris en 3 kaarten PVP al gebruikt voor evenementen in het verleden. De hoeveelheid nieuwe wapens en uitrusting die de spelers kunnen krijgen, lijkt erg hoog.

Benoeming tot de 10 maart voor alle spelers die het nog steeds niet kunnen weerstaan Game as a Service-structuur voorgesteld door Bungie.