TORONTO– (BUSINESS WIRE) -#sportweddenschappen-Score Media en Gaming Inc. (TSX Venture: SCR) ('theScore' of 'het Bedrijf') is verheugd aan te kondigen dat de Colorado Limited Gaming Control Commission vandaag haar dochteronderneming Score Digital Sports Ventures Inc. heeft verleend, een tijdelijke licentie voor internetweddenschappen op sportweddenschappen. De ontvangst van deze tijdelijke licentie is de eerste stap van een meerfasig regelgevingsgoedkeuringsproces waaraan moet worden voldaan voordat het bedrijf kan inzetten op theScore Bet in Colorado.

theScore beveiligde markttoegang om mobiel sportweddenschappen in Colorado aan te bieden via zijn eerder aangekondigde overeenkomst uitgevoerd in januari met een dochteronderneming van Amerikaanse kansspelaanbieder Jacobs Entertainment Inc. en anticipeert op de lancering van deScore Bet in Colorado in de komende maanden, afhankelijk van het voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Noch de TSX Venture Exchange, noch zijn Regulation Services Provider (zoals gedefinieerd in het TSX Venture Exchange-beleid) aanvaardden de verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van deze release.

Over Score Media and Gaming Inc.
Score Media en Gaming Inc. stelt miljoenen sportfans in staat via zijn digitale media en sportweddenschappen. De media-app 'TheScore'is een van de meest populaire in Noord-Amerika en levert fans zeer gepersonaliseerde live scores, nieuws, statistieken en gokinformatie van hun favoriete teams, competities en spelers. De app voor sportweddenschappen van het bedrijf 'theScore Betlevert een meeslepende en holistische mobiele sportweddenschapservaring. TheScore Bet is oorspronkelijk gebouwd voor iOS- en Android-apparaten en is diep geïntegreerd met de gemiddelde app vanScore en is momenteel beschikbaar om inzetten te plaatsen in New Jersey. TheScore wordt openbaar verhandeld op de TSX Venture Exchange (SCR) en biedt ook innovatieve digitale inhoud via zijn web-, sociale en exportplatforms.

Toekomstgerichte (veilige haven) verklaring
Verklaringen in dit persbericht die betrekking hebben op toekomstige plannen, evenementen of uitvoeringen zijn toekomstgerichte verklaringen. Elke verklaring die woorden bevat zoals "kan", "zou", "zou", "zal", "gelooft", "plannen", "anticipeert", "schattingen", "verwacht" of "voornemens" en andere soortgelijke verklaringen die deze zijn toekomstgericht en deze verklaringen houden risico's en onzekerheden in en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. Dergelijke verklaringen weerspiegelen de huidige visie vanScore met onzekerheid en veronderstellingen. Veel factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of prestaties van het bedrijf wezenlijk verschillen van toekomstige resultaten, prestaties of prestaties die kunnen worden uitgedrukt of geïmpliceerd Factoren 'in het jaarlijkse informatieformulier en het verkorte prospectus van het bedrijf zoals gedeponeerd bij de TSX Venture Exchange en beschikbaar op SEDAR op www.sedar.com en elders in documenten die theScore van tijd tot tijd bij de regelgevende instanties voor effecten opslaat. Mochten deze risico's of onzekerheden zich voordoen, of zouden deze ten grondslag moeten liggen aan de toekomstgerichte verklaringen, dan kunnen de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt. Het bedrijf is niet van plan en neemt geen verplichting op zich om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken, behalve zoals vereist door de toepasselijke wet- of regelgeving.

Contacten

James Bigg
Senior Manager, Communicatie
Score Media en Gaming Inc.
Tel: 647-638-9281
E-mail: james.bigg@thescore.com

Josh Sidsworth
General Counsel & CCO
Score Media en Gaming Inc.
Tel: 416-479-8812
E-mail: josh.sidsworth@thescore.com

Bron BEDRIJFSDRAAD