Trology van het zombielegerspin-off gebaseerd op de veel beroemdere Sniper Elite, heeft eindelijk ook een lanceringsdatum Nintendo Switch.

De titel is vanaf nu te koop in de Nintendo eShop einde van de maand stroom. Nieuws ook bevestigd voor de fysieke editie, te boeken voor ongeveer 40 euro.

De Britse onafhankelijke studio Rebellion is verheugd aan te kondigen dat de cult-spin-off van Sniper Elite op 31 maart 2020 in fysiek en digitaal formaat beschikbaar zal zijn.

Pop in 1945 en slacht de massale horden af ​​die het nazi-zombieleger van Hitler vormen. Gebruik sluipschuttergeweren, machinegeweren en jachtgeweren om de golven van ondoden te elimineren en neem het op tegen de demon-dictator in een ongelooflijke laatste strijd!

Zombie Army Trilogy bevat alles wat eerder op consoles is uitgebracht. Overleef 3 intense verhaalcampagnes en neem het op tegen de Horde-modus, allemaal beschikbaar in zowel singleplayer als coöperatieve drop-in, drop-out modes voor maximaal 4 spelers.

Op de Nintendo Switch biedt Zombie Army Trilogy nieuwe functies, waaronder lokale draadloze samenwerking, motion control, Pro-controller en ondersteuning voor HD Rumble. Zombie Army Trilogy ondersteunt ook het nieuwe uitnodigingssysteem voor vrienden van Nintendo Switch.

De Zombie Army-serie heeft wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.