Evenals de Game Developers Conference, ook deE3 2020 loopt mogelijk risico op problemen door de verspreiding van coronavirus. Het lijkt er echter op dat de organisatie van de grote conferentie ervan overtuigd is dat het zal lukken respecteer de beloofde datums, en de recente bevestiging van Nintendo als gast versterkt deze claim. Nu ook Bethesda sluit zich aan bij de groep en bevestigt zijn aanwezigheid en die van twee verwachte titels, Deathloop e GhostWire: Tokyo.

Nieuwe details (en misschien nieuw aanhangwagen) van beide werken worden getoond op E3 ​​2020, samen met andere uitgeverstitels. Wat betreft de stand van zaken, Pete Hines, vice-president van de afdeling public relations en marketing van Bethesda, zegt in interview dat ontwikkeling verloopt goed en die GhostWire: Tokyo moet bijzonder dichtbij worden gehouden, omdat het "een interessante parallel met zal hebben DOOM Eternal". Stel dat we moeten wachten op de conferentie om erachter te komen wat deze zin betekent.

Het evenement wordt gehouden om Los Angeles Convention Center van 9 tot 11 juni 2020.