De servicevoorwaarden van het streamingplatform Trekken zijn altijd het referentiepunt voor elk geweest wimpel met betrekking tot de discipline en houding ten aanzien van zijn volgelingen. Gisteravond, de populaire speler van Call of Duty en een lid van de Soar GamingCarl Riemer per ongeluk de limiet overschreden.

De afbeeldingen zijn niet verdedigbaar. Na goliardically een betwisten pistool in duidelijke staat van intoxicatie volgde Riemer onmiddellijk shot twee schoten tegen controleren en een Lattina van een energiedrank. In deze video die onmiddellijk op zijn sociale accounts werd gepubliceerd, verontschuldigde de jongen zich bij zijn volgers voor het gebaar, waarbij hij hen duidelijk uitnodigde hem niet te imiteren.

In de tussentijd heeft Twitch niet alleen terecht zijn account opgeschort, maar SoaR Gaming heeft ook afstand genomen, hem gedistantieerd van het team.