Vanaf de dag dat de officiële distributie di Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, remake van de eerste twee hoofdstukken van de serie gelanceerd op Nintendo GameBoy Advance e Nintendo DS 15 jaar geleden.

Een avontuur met meer dan 400 Pokémon
In deze game kun je verschillende Pokémon ontmoeten, waaronder:

  • Articuno, Zapdos en Moltres. Deze legendarische Pokémon zullen zich aan de spelers laten zien nadat ze enkele bizarre gebeurtenissen hebben opgemerkt.
  • De supernemics. Het zijn zeer krachtige Pokémon met een kroonvormig symbool boven hun hoofd. Voordat je je in een kerker begeeft, is het mogelijk om de supernemics erin te beheersen, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het gevecht. Bovendien kunnen supernemics ook chromatische Pokémon zijn en misschien willen ze lid worden van de teams van spelers.

Krijg hulp na een nederlaag

Om leden van hun team die KO binnen een kerker redden te redden, kunnen spelers een beroep doen op een team dat bestaat uit andere Pokémon in de Base Camps, of ze kunnen een noodoproep sturen naar een andere speler. Na het accepteren van het verzoek kan de andere speler het verslagen team redden. Bovendien ontvangen spelers die een ander Rescue Team redden beloningen binnen het spel.

Spelers die de demoversie van al hebben geprobeerd Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX op de Nintendo Switch kunnen ze opgeslagen gegevens overdragen naar de volledige versie van de game.

Voor degenen die hadden twijfels over de aankoop van de titel nodigen we uit om lees onze review gepubliceerd in de afgelopen paar uur.