Apex Legends

De competitieve scene van Apex Legends en FIFA 20 is obstakels tegengekomen die, zoals u gemakkelijk kunt raden, zijn veroorzaakt door de Coronavirus-epidemie.

In het bijzonder de Global Series Major 1 van de beroemde battle royale, oorspronkelijk gepland voor half maart, is uitgesteld.

Het evenement werd naar verwachting gehouden van 13-15 maart in Arlington, Texas, maar werd uitgesteld tot een latere datum. In plaats daarvan bevestigd het online toernooi 2 die op 21 maart begint.

Zoals blijkt uit een persbericht uitgegeven door EA, hadden de voorzorgsmaatregelen betrekking op alle competitieve live-evenementen (inclusief FIFA 20 Global Series) die moeten worden beschouwd als uitgesteld tot een nader vast te stellen datum. Online toernooien blijven bevestigd.

“We hebben nog geen nieuwe officiële data, maar we zullen zo snel mogelijk nieuwe informatie geven over deze evenementen en over de effecten die ze zullen hebben op de Global Series. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar gezien het wereldwijde karakter van deze evenementen, zijn we van mening dat deze veranderingen zijn aangebracht in het belang van de gezondheid van de gemeenschap, inclusief spelers, toeschouwers en professionals " Zei EA-personeel.

De beslissing om de Global Series van uit te stellen Apex Legends en FIFA volgt die eerder genomen door andere softwarehuizen, zoals in het geval van NetherRealm Studios die zullen uitzenden "Laatste Kombat"zonder publiek aanwezig op het evenement.