PS5 het is nog niet in de schappen gekomen, maar het lijkt nogal wat mensen gelukkig te hebben gemaakt. Het team LKA, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het horrorspel Martha is dood, waardeerde in feite de nieuwe console van Sony vanwege sommige functies die nog niet officieel zijn aangekondigd.

Martha is de titel DeadVia een interview met het officiële magazine Playstation Magazine, het hoofd van de studio Luca Dalco sprak over de interessante functies van de console volgende generatie:

“De functies van de PS5 zijn opwindend - vooral het grafische potentieel dankzij de architectuur met ray-tracing[...]. We hebben hard gewerkt om texturen met een hoge resolutie op PS4 te gebruiken, maar met PS5 kunnen we deze wijzigen densità, tot 4096 px / m. Het is een van de belangrijkste grafische avant-garde waarop we hebben gewacht. "

Dalco toonde vervolgens interesse in de snelheid van de SSD in de console met betrekking tot het laden van de verschillende middelen van de game en op ray-tracing-technologie, en noemde het "een ongelooflijke bron voor onafhankelijke studio's".